12-07-2021 Noortje van Campenhout

Ontmoet onze collega Sanne

Sanne werkt sinds april parttime bij Aarde.nl als commercieel administratief medewerker. Ze geeft aan dat dit het ideale bijbaantje naast haar studie is.

Onze Collega Sanne

Niet uitgeleerd

Sanne is via Connie, die werkzaam is als bij Aarde hier terecht gekomen. Ze heeft haar opleiding financieel boekhouder dit jaar afgerond en zal per september gaan beginnen aan haar opleiding management assistent.

 

De functie van Sanne

De functie die Sanne bij Aarde vervult is commercieel administratief medewerker. Dit houdt in dat ze ervoor zorgt dat de klanten die een aanvraag doen een beeld van ons krijgen en van wat we verkopen. Daarnaast zorgt ze ervoor dat de agenda’s van de adviseurs gevuld zijn. 

Hoe ziet een typische werkdag er dan uit? Sanne verteld: ‘’  Ik begin altijd met het opstarten van mijn computer. Vervolgens bekijk ik mijn mail op nieuwe aanvragen en voeg ik deze toe aan het systeem. Wanneer alles klaar staat bekijk ik nog  of er bijzonderheden zijn, zodra dit bekeken is begin ik met het bellen van de binnengekomen leads. ‘’

Het leukste aan haar werk vindt ze het contact met mensen en het verkopen. Ook het zorgen dat de agenda’s vol staan vindt Sanne een uitdaging. 

 

Nog geen invloed op duurzaamheid thuis

Sanne woont nog thuis en is daardoor niet de persoon die de beslissingen thuis maakt. Haar ouders hebben er wel voor gekozen om zonnepanelen aan te schaffen.