7-09-2021 Noortje van Campenhout

Ontmoet onze collega Justin

Justin werkt al meer dan vijf jaar bij Aarde.nl. Hij kende de eigenaar (Henk van Campenhout) al een tijdje en toen hij hoorde dat Henk opzoek was naar iemand om in de werkplaats te helpen solliciteerde hij direct. Toentertijd hoefde hij enkel simpele dingen te doen, maar ondertussen is hij doorgegroeid in het bedrijf en krijgt hij ook steeds meer verantwoordelijkheid.

Onze Collega Justin

‘’ Ze noemen mij de joker’’
Wat de functie van Justin precies is weet hij zelf eigenlijk ook niet. ‘’ Ze noemen mij de joker’’, grapt Justin. Hij verteld: ‘’ In eerste instantie ben ik technisch medewerker, maar wanneer ze me nodig hebben werk ik ook op de werkplaats, help ik bij het installeren, ga ik schouwen en doe ik service‘’

Wat hij het leukst aan zijn werk vindt, dat weet hij wel: Het contact met de klanten. ‘’ Zowel als monteur als wanneer je service verricht ben je het aanzicht van de klant, wij staan direct in contact met de klanten en zijn daarom eigenlijk het gezicht van Aarde’’ 

Op de vraag: Hoe ziet een typische werkdag er voor jou uit? Antwoord Justin: ‘’ Het is heel lastig omdat ik iedere dag iets anders doe, de ene dag sta ik op de werkplaats en weet ik wat ik moet doen, soms moet ik monteren en soms service, dus veel afwisseling. ‘’

Leuk en uitdagend
Hij omschrijft zijn baan als: ‘’ Leuk en uitdagend ‘’. Justin geeft aan dat het heel afwisselend is. Het leukste aan zijn baan vindt hij de vrijheid en de verantwoordelijkheid.  De sfeer op het werk vindt hij ’’Harstikke gezellig, ondanks verschillende afdelingen is het een mooi geheel. ‘’

Vrije tijd
Justin houdt zich in zijn vrijetijd ook bezig met duurzaamheid. Zo verteld hij: ‘’ ik probeer in mijn vrije tijd vrienden en familie wel te overtuigen om over te stappen naar duurzame energie, dit met succes. Mijn ouders hebben hierdoor zonnepanelen aangeschaft en ik heb ook aan de vader van een vriend zonnepanelen weten te verkopen. ‘’  Justin houdt niet enkel van Duurzaamheid. In het weekend is Justin vrijwel altijd op de dansvloer van de Polly Maggoo te vinden en op de zondag voetbalt hij gezellig in een vriendenteam.

Toekomst plannen
Justin is nog lang niet van plan afscheid van Aarde te nemen, hij verteld: ‘’Ik zie mezelf later wel in werkvoorbereiding werken, maar ook in de verkoop. ‘’