15-02-2021 Administrator

Ontmoet onze collega Ingrid

Ingrid werkt al twee jaar bij Aarde.nl en heeft de leiding over de planning van onze installaties. Dat betekent dat ze het altijd erg druk heeft, want aan installaties is hier geen gebrek! Maar onze Ingrid kan alles aan. 

Hoe ben je hier terecht gekomen? 
Voordat ze bij Aarde.nl aan de slag ging heeft Ingrid bij een ander bedrijf in de duurzame energiesector gewerkt. Hoe ze hier terecht is gekomen? “Ik kende Henk (de eigenaar) en ik zocht een andere uitdagendere baan in dezelfde sector!”, aldus Ingrid. En die uitdaging heeft ze gevonden! 

Een dag in de planning 
Een typische werkdag ziet er voor Ingrid als volgt uit: plannen, bijschakelen, plannen, bijschakelen.. Aan het begin van de dag komen de monteurs binnen, die moeten stuk voor stuk wegwijs gemaakt worden. “Daar begint de uitdaging al! Want in een ideale wereld komt iedereen iedere dag naar het werk zoals gepland. Maar in de echte wereld heb je natuurlijk wel eens te maken met ziekte of andere zaken en moet je al vroeg beginnen met bijschakelen. In het beste geval gooi ik de planning om en vinden we een manier om de installatie door te laten gaan, in het ergste geval moeten we de installatie verplaatsen. Dat komt gelukkig niet vaak voor.” De rest van de dag ziet er voor Ingrid niet heel anders uit. Er komen opdrachten binnen en Ingrid checkt of er genoeg materiaal op voorraad is en plant onze collega’s in. Wanneer er niet voldoende materiaal of collega’s beschikbaar zijn moet ze bijschakelen. “Hectisch”, zo beschrijft ze haar baan, maar dat is juist waar ze van houdt! 

Iedere dag is anders 
“Het leukste aan mijn baan vind ik de diversiteit. Elke dag is anders en elke planning is een uitdaging. Nu heb ik bijvoorbeeld een interview, dat gebeurt ook niet altijd! Vervelen doe ik me in ieder geval niet.” lacht Ingrid. “En het allermooiste vind ik het dan als de planning helemaal vol staat en ik alles goed geregeld heb.” 

Wat Ingrid zelf doet om de Aarde een handje te helpen?  
“Ledlampen en zonwerende folie. Maar ik heb een huurhuis!”, lacht Ingrid. Maar we vergeven het haar, want iemand die zich dagelijks zo hard inzet voor het milieu en Aarde.nl kom je maar zelden tegen! 

 

Weten wat bij u mogelijk is?

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Offerte aanvragen