23-03-2022 Noortje van Campenhout

Energiemarkt Udenhout 26 maart 2022

De vraag naar warmtepompen is sterk gestegen, omdat de gas- en energieprijzen aanzienlijk zijn gestegen. Deze week werd een nog belangrijkere reden om voor duurzame energie te kiezen weer getoond toen bekend werd dat in beide poolzones extreem hoge temperaturen werden geregistreerd. Het was 30 graden warmer dan gemiddeld op de Noordpool, en het was zelfs 40 graden warmer dan gemiddeld op Antarctica.

Klimaat verandering
Het is van cruciaal belang dat er iets wordt gedaan om de aarde te beschermen tegen de invloeden van de mens, voordat het te laat is. Duurzaamheid is niet alleen belangrijk voor onszelf, maar ook voor toekomstige generaties. Zodat zij ook kunnen genieten van hoe mooi de wereld is.

Nederlandse kennis
Volgens een onderzoek van Milieu Centraal weet slechts de helft van de Nederlanders wat een warmtepomp is. Om een weloverwogen beslissing te kunnen nemen, vindt Aarde.nl dat iedereen moet weten en begrijpen wat een warmtepomp is en welke subsidies er zijn. Wij schreven er daarom onlangs al een blog over klik hier om hem te lezen.

Energiemarkt Udenhout 26 maart 2022
Op de Energiemarkt in Udenhout op zaterdag 26 maart 2022 leggen we meer uit over warmtepompen met onze partner Nibe, die onder andere bekend staat om hun stille warmtepomp.

Wilt u weten waarom overstappen op duurzame energie zo belangrijk is, welk soort duurzame energie bij uw situatie past of bent u geïnteresseerd in product specifieke informatie? Kom dan aanstaande zaterdag naar de Energiemarkt Udenhout en laat u voorlichten.