4-09-2023 Noortje van Campenhout

Duurzame vrijdag en zaterdag bij Aarde.nl

Het is vandaag Duurzame Dinsdag, maar wij bij Aarde.nl hebben iets bijzonders voor u in petto! Over twee weken, op vrijdag 15 en zaterdag 16 september, nodigen we u uit om samen met ons in onze showroom de nieuwste ontwikkelingen en ideeën op het gebied van duurzaamheid te ontdekken, in samenwerking met Samsung.

Tijdens deze twee dagen staat alles in het teken van duurzame oplossingen voor zowel woningen als bedrijven. Heeft u al overwogen om uw huis te voorzien van een warmtepomp? Of bent u wellicht geïnteresseerd in een tussenoplossing met een warmteboiler? Misschien overweegt u hoogwaardige zonnepanelen of wilt u de overstap maken naar een airconditioningsysteem om uw gas- en energieverbruik te verminderen. Bij Aarde.nl bieden wij een breed scala aan opties om aan uw duurzame behoeften te voldoen.

Wanneer?

Vrijdag 15 september
Tijd: 10:00 - 20:00 uur

Zaterdag 16 september 2023
Tijd: 10:00 - 17:00 uur

Waar?
In onze showroom: Pallasstraat 12, 5048CJ Tilburg.

Wat maakt onze samenwerking met Samsung zo bijzonder? Nou, ze komen hun allernieuwste warmtepomp, de R290, voor het eerst introduceren in Nederland. Deze innovatie komt pas in november op de markt, maar u kunt hem al bij ons bewonderen, want wij presenteren hem als tweede in heel Nederland en als eerste in Noord-Brabant! We zijn enorm enthousiast om deze propaan warmtepomp met hoge temperatuurregeling te tonen, en we hopen dat u dat ook bent!

Tijdens onze open dagen hebben we een uitgebreid assortiment Samsung-producten beschikbaar, waaronder de windvrije airco, warmtepompen en de warmteboiler. Wie kan u beter van gedetailleerde informatie voorzien dan een adviseur van Samsung zelf? Daarom zal een vertegenwoordiger van Samsung aanwezig zijn om al uw vragen te beantwoorden.

Voor informatie over onze zonnepanelen en andere merkproducten staan onze eigen deskundige adviseurs paraat, klaar om u te voorzien van kundig advies.

Bent u van plan om in september een verschil te maken in de verduurzaming van uw woning of bedrijf? U kunt bij ons een offerte aanvragen of nog beter, kom gezellig langs tijdens een van onze open dagen! Als u er zeker van wilt zijn dat een van onze adviseurs de tijd voor u heeft om uw persoonlijke situatie te bespreken, meld u dan aan voor onze open dag, zodat we daar rekening mee kunnen houden. We kijken er naar uit u te verwelkomen!