20-04-2021 Administrator

Duurzame meivakantietips

Het is meivakantie en we willen wat! De Coronamaatregelen zijn wat minder streng, maar nog niet verdwenen. Daarom heeft Aarde.nl een aantal duurzame meivakantietips voor u op een rijtje gezet waarmee u op een verantwoorde manier van de meivakantie kan genieten terwijl u zich aan de maatregelen houdt. Benieuwd? Hier komen ze!

Mei Vakantie Blog

Groene tuin make-over
Heeft u een tuin met meer tegels dan planten? Denk dan eens aan een duurzame tuin make-over in de meivakantie! Wip de tegels eruit en leg een grasmatje neer. Dat is goed voor de waterafvoer en het zorgt ervoor dat het bodemwater beter aan wordt gevuld. Daarnaast zal het in de zomer minder warm zijn en biedt een groene tuin meer leefruimte aan vogels, vlinders en bijen.

Fietsvakantie door Nederland
Er komt mooi fietsweer aan, tijd om deze oer Hollandse manier van transport te herontdekken. Omdat we beperkt zijn in onze reisbewegingen is een fietsvakantie door eigen land een mooi alternatief voor die all-inclusive in Ibiza. Scheelt de uitstoot van een vliegreis en als er één ding is wat we in deze tijd hebben uitgevonden, is het wel dat er in ons land ook genoeg te ontdekken valt!

Terrassen
De terrassen zijn eindelijk weer open! Geniet ervan en steun de horeca die het al die tijd niet heel makkelijk heeft gehad. U hoeft hiervoor niet ver van huis te gaan en de auto kunt u zeer waarschijnlijk ook maar beter thuislaten.

Wandelen
We doen het al de gehele lockdown, maar het blijft een gezond en duurzaam tijdverdrijf: wandelen. Neem het gezin mee naar het bos of boek één van de stadswandelingen die in deze tijd zijn ontstaan om de horeca te steunen en de mensen een gezond uitje te bieden.

Huis verduurzamen
De lentezon is gunstig voor zonnepaneel eigenaren. Heeft u nog geen zonnepanelen? Dan is dit het moment om ze te laten installeren! Houdt u in de meivakantie bezig met het verduurzamen van uw huis. Dat is goed voor het milieu én de portemonnee!

We wensen jullie een fijne en duurzame meivakantie! Wilt u meer informatie over verduurzamen? Vraag dan hieronder gratis een vrijblijvende offerte aan!

Weten wat bij u mogelijk is?

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Offerte aanvragen