15-12-2020 Lonneke

De meest geavanceerde zonnepanelen van Europa als eerst bij ons verkrijgbaar!

We hebben vorige week als allereerste in Nederland de SunPower Maxeon 5 AC-module zonnepanelen mogen ontvangen! En we zijn er zeer over te spreken.

Maxeon 5 AC

De Maxeon 5 van SunPower is het krachtigste, meest betrouwbare en meest duurzame residentiële zonnepaneel in heel Europa. U kunt er elk straaltje zon optimaal mee benutten. Samen met de Enphase-micro-omvormers wekt het PV-systeem in een periode van 25 jaar tot wel 50% meer energie op dan conventionele panelen. Ook heeft u via de app realtime inzicht in de prestaties van elk van uw panelen.

Een PV-systeem met stringomvormers presteert op het niveau van het zwakste paneel. Wanneer één paneel in de string maar voor 50% werkt, zal de rest van het systeem zich daaraan aan moeten passen om hotspots te voorkomen. Bij het Maxeon 5 AC-modulesysteem zijn de panelen niet in serie op elkaar aangesloten, maar leveren ze per paneel stroom aan de omvormer. De panelen werken individueel van elkaar. Dus wanneer er één paneel niet optimaal werkt, heeft dit geen invloed op de andere panelen. Hierdoor is de opbrengt tot wel 50% hoger dan die van conventionele panelen.

Dus wilt u het meest geavanceerde PV-systeem op de markt? Kies dan voor de SunPower Maxeon 5 AC-RES! Wij installeren deze graag bij u!

Weten wat bij u mogelijk is?

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Offerte aanvragen