6-07-2021 Noortje van Campenhout

Dag buiten de tijd

De dag tussen twee zonnejaren is de dag buiten de tijd. Het is alsof u een extra dag hebt. Op deze dag heeft u de tijd om na te denken over uw voornemens voor 2021 en te beoordelen of ze al zijn vervuld.

Dag Buiten De Tijd

25 juli is de dag buiten de tijd, omdat het tussen twee zonnejaren valt. Op deze dag laten we het verleden los, stellen we doelen voor het komende jaar en vieren we het leven met zowel jongeren als ouderen. De sleutelwoorden voor vandaag zijn: samenzijn, het delen van idealen voor een vreedzame en duurzame samenleving, creativiteit, inspiratie, en adviezen voor het dagelijks leven.

Heeft u nog goede voornemens voor het komende jaar staan? Misschien wilt u meer tijd met uw gezin doorbrengen of gezonder eten. Het kan ook onder de noemer duurzaamheid vallen. Misschien heeft u al eerder besloten dat u een duurzame airco wilt, zonnepanelen op uw dak, of zelfs geen gas meer wilt gebruiken, maar komt u er nooit aan toe.

De dag buiten de tijd is een goede gelegenheid om erover na te denken en uw goede voornemens niet langer uit te stellen. Ga na hoe u uw goede voornemens kunt verwezenlijken en zorg ervoor dat u, wanneer het nieuwe jaar aanbreekt, kunt terugblikken op een jaar vol verwezenlijkingen, in plaats van op dezelfde weg voort te gaan.

Het voornemen van Aarde.nl is om in samenwerking met onze klanten een bijdrage te leveren aan het milieu door gebruik te maken van duurzame energie. Hiermee zorgen we er ook voor dat toekomstige generaties kunnen genieten van een schone leefomgeving.