11-05-2021 Administrator

Biden wil CO2-uitstoot Amerika halveren

Biden heeft als doel om Amerika’s voorbeeldfunctie op het gebied van klimaat actie te herstellen. Hij wil de CO2-uitstoot van het land halveren voor 2030. Om dat te bereiken zou er veel moeten veranderen. 

Amerika Bidon

Met dit doel verdubbelt Biden de doelstelling die Amerika had toen Obama het Klimaatakkoord van Parijs aanging. De zittende president draait het beleid van voormalig president Trump, die vervolgens uit het Klimaatakkoord was gestapt, volledig terug en schakelt nog een tandje bij. De Biden-Harris administratie zal tijdens hun termijn, volgens een afgevaardigde, meer doen dan welke president dan ook om klimaatverandering tegen te gaan. 
 
Door benzineauto’s langzaam te laten verdwijnen uit het straatbeeld en de energiesector over te laten stappen op duurzame manieren van energieopwekking zet Biden grote stappen. Niet alleen voor het welzijn van Amerika en haar inwoners, maar ook voor de wereld. Echter zal dit alleen niet voldoende zijn om de uitstoot van Amerika te halveren. In de komende maanden zal duidelijk moeten worden wat de Biden-Harris administratie precies verwacht van elke sector. 

  

Biden hoopt dat Amerika, door drastische stappen te zetten richting een groenere toekomst, landen als Rusland, India en China zal inspireren om hetzelfde te doen. 

 

Weten wat bij u mogelijk is?

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Offerte aanvragen