20-04-2021 Administrator

Aarde.nl vertelt over warmtepompen in RTL-programma Heel Holland Woont

Vorige week waren de opnames voor het nieuwe RTL-programma ‘Heel Holland Woont’ waarin Aarde.nl u, samen met partner en warmtepomp producent Viessmann, meer vertelt over warmtepompen en het installatieproces ervan. 

Advies Gesprek Met Klant 2

Wanneer u gaat verbouwen of verhuizen is het een goed moment om uw installatie te verduurzamen en van het gas af te gaan door middel van een warmtepomp. In het programma gaat onze adviseur Dennis langs bij een klant en vertelt hij meer over de voordelen van een warmtepomp en het advies- en installatieproces. Producent Viessmann komt aan het woord met meer info over hun hoogwaardige warmtepompen en ook de klant deelt zijn ervaring. 

Dus wilt u meer weten over de warmtepompen van Viessmann, de voordelen van warmtepompen in het algemeen en het installatieproces? Dan raden wij u aan om 16 mei om 12:30 en 12 juni om 12:00 te kijken naar ‘Heel Holland Woont’! 

Mocht u niet willen wachten en nu deskundig advies willen over een warmtepomp, vraag dan gratis een persoonlijke offerte aan via de knop hieronder of plan een adviesgesprek in via info@aarde.nl 

De aflevering van Heel Holland Woont is op 16 mei & 12 juni te zien op RTL 4. 

 

Weten wat bij u mogelijk is?

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Offerte aanvragen