15-12-2020 Lonneke

Aarde.nl monteert alleen fluisterstille warmtepompen

Aarde.nl installeert al een aantal jaar de warmtepompen van Viessmann bij u thuis. Nou willen warmtepompen nog wel eens negatief in het nieuws komen vanwege het geluid dat de systemen produceren. Bij de warmtepompen van Viessmann is er echter geen sprake van geluidsoverlast.

Juiste Warmtepomp Kiezen

Viessmann warmtepompen in huis
Viessmann heeft met eigen productie, eigen onderzoek, eigen ontwikkeling en eigen techniek een superstille warmtepomp ontwikkeld waar wij uw huis maar al te graag mee verduurzamen. Warmtepompen worden nu over het algemeen aan de buitenkant van een woning geïnstalleerd vanwege de eventuele geluidsoverlast. Wij hebben echter zo’n vertrouwen in onze warmtepompen dat we ze, mocht er plek voor zijn, bij u in huis zetten.

Vakkundige montage
Het is natuurlijk niet genoeg om alleen een stille warmtepomp aan te schaffen, ook de montage ervan moet vakkundig verlopen. Onze monteurs zorgen ervoor dat u straks geen omkijken meer hebt naar uw warmtepomp. Mocht u vragen hebben, dan kunt u natuurlijk altijd contact opnemen.

Langere gebruiksduur
Een bijkomend voordeel van het binnen monteren van een warmtepomp is dat het systeem niet is blootgesteld aan de elementen, wat betekent dat deze minder snel zal verweren. Goed voor de duurzaamheid van uw investering dus!

Mocht u interesse hebben in een warmtepomp, dan kunt u hier een offerte aanvragen. Of neem contact met ons op via 013 204 0943.

Weten wat bij u mogelijk is?

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Offerte aanvragen