16-02-2021 Lonneke

Aarde.nl is een Remeha hybrid hero!

Onze partner Remeha heeft ons benoemd tot hybrid hero! En dat willen we natuurlijk graag met jullie delen. Remeha is in Nederland koploper op de markt van cv-ketels en hybride warmtepompen. Met hun Remeha Hybrid Hero programma maken ze het voor consumenten makkelijker om erkende installateurs van hybride warmtepompen te vinden, oftewel hybrid hero’s. En daar is Aarde.nl er dus één van!

Hybrid Hero Remeha

Een hybrid hero wordt u niet zomaar!
Naast kennis van hybride warmtepompen hebben de erkende installateurs van Aarde.nl ook een aantal praktische vaardigheden onder de knie moeten krijgen om tot hyrbid hero te worden benoemd. Zo hebben we ruime ervaring met de installatie van Remeha warmtepompen en met het waterzijdig inregelen van cv-ketels. Daarnaast zijn we F-gassen gecertificeerd en hebben we producttrainingen van Remeha gevolgd.

Remeha Elga Ace Hybride Warmtepomp

Met een hybrid hero bent u zeker van een goed advies, duidelijke offerte en een vakkundige installatie. Dus denk u na over de aanschaf van een hybride warmtepomp? Dan bent u bij Aarde.nl aan het juiste adres! Vraag gratis een vrijblijvende offerte aan, gericht op uw persoonlijke woonsituatie, en wie weet ziet u onze hybrid hero’s binnenkort bij de installatie van uw eigen hybride warmtepomp!

Weten wat bij u mogelijk is?

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Offerte aanvragen