28-12-2021 Noortje van Campenhout

2021: Een mooi en duurzaam jaar voor Aarde.nl

Nog even en het jaar 2021 is weer voorbij. Op vele vlakken kunnen we stellen dat dit een bijzonder jaar is geweest. Wij nemen u graag mee in de hoogtepunten van Aarde.nl

Bus Van Aarde.Nl

5 Jarig bestaan
Dit jaar bestaat Aarde.nl 5 jaar en dat is voor ons een echte mijlpaal! We willen er nogmaals bij stil staan om zowel u als de medewerkers te bedanken voor het medemogelijk maken van de snelle groei van Aarde.nl. Het vertrouwen in Aarde.nl betekend veel voor ons. We zijn dan ook erg dankbaar voor uw beoordelingen van gemiddeld een 9.

We hebben dit jaar 50 bestaande woningen geheel van het gas af geholpen.
Dit is met name gedaan door het installeren van warmtepompen. Een warmtepomp haalt energie uit duurzame bronnen en zorgt voor een constant en comfortabel klimaat in huis.

Oprichting speciale warmtepompteams

Sunpower customer care award
Aarde.nl hecht erg veel waarde aan zijn klanten. Voor ons is het erg belangrijk dat onze klanten met een positief gevoel terug kijken naar de installatie en het contact met ons.

Heel holland woont (RTL4) vertellen over warmtepompen
Vorige week waren wij te zien in het nieuwe RTL-programma ‘Heel Holland Woont’ waarin Aarde.nl, samen met partner en warmtepomp producent Viessmann, meer vertelde over warmtepompen en het installatieproces ervan.

Wilt u dit fragment terug kijken? Klik dan hier. 

Install-Q certificaat behaald
Voor het Install-Q certificaat hadden we de volgende vereisten nodig:

- Een landelijk erkend vakdiploma.
- Werken volgens de geldende normen en eisen.
- Gebruik van de juiste gereedschappen en materialen.
- Regelmatige controles en beoordelingen.
- Inspectie op uitgevoerd werk.

Lid van Techniek Nederland
Techniek Nederland is de ondernemersvereniging van technisch dienstverleners, installatiebedrijven en de technische detailhandel.

STEK certificering behaald
In samenwerking met inspectiebedrijven certificeert de Stichting Emissie Preventie Koudetechniek bedrijven. Bedrijven ontvangen van de stichting een STEK-accreditatie. Hiermee kunnen bedrijven zich op het gebied van veiligheid, kwaliteit en duurzaamheid onderscheiden van hun concurrenten.

Systeem bestaande uit 1250 Sunpower panelen
Bij Huijbtrex bv hebben we een systeem van 1250 Sunpower panelen geplaatst. Dit was een grote mooie klus waar we ontzettend blij mee zijn.

Huijbtrex

We hebben ons servicepakket uitgebreid
Ons servicepakket bevat nu ook vloerverwarming en dekvloeren.

Remeha heeft Aarde.nl benoemd tot Remeha hybrid hero
Hiervoor hebben we de producttraining Elga Ace gevolgd en ervaring met waterzijdig inregelen opgedaan. We hebben ook ervaring met het installeren van Remeha warmtepompen. 

Tot slot
We zijn ontzettend blij met alles wat we in 2021 hebben bereikt. De kwalificeringen en het groeiende klantenbestand van Aarde.nl zijn voor ons van groot belang. Ook de medewerkers zijn niet vergeten. Zo hebben we van de zomer genoten van een heerlijke barbecue met het personeel en kregen we met de kerst een mooi home cinema pakket.

Het team van Aarde.nl wenst u alvast een duurzaam en vooral gelukkig nieuwjaar!