Airconditioning Tilburg

Bij Aarde.nl geloven erin dat we met duurzame energie een steentje kunnen bijdragen aan het milieu en het verbeteren van onze leefomgeving. Zo kunnen ook toekomstige generaties genieten van een schone aarde. Bovendien bespaart u met het gebruik van duurzame energie flink op uw energiekosten.

Offerte aanvragen
Gratis BTW teruggave
Ouderwets goede service
Ervaren monteurs
Deskundig advies
Bus Van Aarde.Nl

Met de aanschaf en installatie van airconditioning in Tilburg en omgeving hebben we bij Aarde.nl veel ervaring. Wij onderscheiden ons van andere organisaties door professioneel en persoonlijk te werk te gaan. We kijken goed naar uw huidige situatie en uw wensen. Deze staan altijd centraal. Door samen te werken streven we met elkaar naar een milieuvriendelijke leefomgeving, terwijl uw energierekening tegelijkertijd omlaag gaat door de airconditioning in uw woning of pand in Tilburg.

Airco met een hoog rendement

De airco’s die we verkopen en leveren zijn van Mitsubishi Electric en Samsung. We leveren topkwaliteit producten en bieden de best mogelijke service. Welke producten of diensten we ook leveren, ons doel blijft gelijk. Het bieden van betrouwbare oplossingen voor de lange termijn, die bijdragen aan het milieu en de energiekosten beperken. Een split of multisplit airco zorgt in de zomer voor een aangename verkoeling, maar in de winter kan de airconditioning uw woning of pand in Tilburg ook efficiënt verwarmen.

Airco Home

Weten wat bij u mogelijk is?

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Offerte aanvragen
Energielabel

Dé energiespecialist

Aarde.nl heeft al veel woningen en panden in Tilburg voorzien van airconditioning. Door het plaatsen van een airco kunt u uw ruimte efficiënt verkoelen en verwarmen. Dit komt omdat deze airco’s zijn ontwikkeld op basis van een warmtepomp. Met elektrisch verwarmen of bij-verwarmen bespaart u veel gas of stadsverwarming. Deze manier van verwarmen is goedkoper en duurzamer dan met het gebruik van gas.

Airconditioning in Tilburg en meer

Bij Aarde.nl hebben we kennis en expertise binnen alle vormen van energieopwekking en energiebesparing. Door het combineren van diverse duurzame technologieën, kunnen we een maximaal rendement realiseren op de besparing, de opwekking en de terugverdientijd. Daarom plaatsen we niet alleen airconditioning in Tilburg, maar kunt u bij ons ook terecht voor warmtepompen en zonnepanelen. Met een warmtepomp wekt u zelf duurzame warmte op en heeft u altijd een comfortabel klimaat in huis. Bovendien kunt u met de aanschaf van een warmtepomp deels of helemaal van het gas af, waardoor u flink bespaart op de energiekosten. U kunt er ook voor kiezen om zonnepanelen te laten plaatsen op uw dak. Daarmee wekt u elke dag energie op wat een besparing van gemiddeld €850,- per jaar oplevert. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van airconditioning in Tilburg? Of heeft u een vraag over onze andere diensten? Neem dan gerust contact met ons op of vraag een vrijblijvende offerte aan.